Side Restoranlar


Side'nin yaz aylarında oldukça fazla ilgi gördüğünü biliyoruz ve bu bölgeye gelen tatil severlerin büyük bir kısmının bütün giderlerinin burada karşılandığını biliyoruz.Bölgeye gelen tatil severler en doğal gereksinimi olan yiyecek gereksiniminide buradan karşılamaktadır.

Bölge'ye çeşitli bölgelerden tatil severler gelmetkedir.Bu tatil severlerin damak tadları birbirlerine uymayabilirler işte bu yüzden Side tüm tatil severlerin damak tadlarına uygun yemekleri yapmak zorundadır.Side'de oldukça farklı tadlar mevcuttur.
Bu farklı tadları deneme keyfini yakalayabileceğiniz en iyi yer ise restoranlardır.Bölgede oldukça kaliteli restoranlar vardır.

Bu restoranlar bulunan usta aşçıların ellerinden çıkan yemekleri denize karşı yemek en büyük zevklerden biridir.BU restoranlarda bir çok farklı yöreye ait yemekler çıkmaktadır.Bu yemekler bir çok kişi tarafından oldukça fazla beğenilmektedir.

Side'de dışarda yemek yiyecek iseniz ilk tercihiniz deniz kıyınsdaki restoranlar olmalıdır.Bir çok yerde bir çok tadı tadabilirsiniz. Fakat deniz kenarında böyle güzel bir yerde bu güzel yemekleri yemek fırsatını her zaman yakalayamayablirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder